Rijnmond Darts speelweek 10 : Zo Dannnn deelt een tik uit Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Rijnmond Darts speelweek 10 : Zo Dannnn deelt een tik uit

Rijnmond Darts speelweek 10 : Zo Dannnn deelt een tik uit

Week 10 is de week dat zo dannnn dan eindelijk een gaatje weet te slaan met haar concurrenten.

Wedstrijd van de week : Zo Dannnnn - The Marvel's 7-2
De verwachtingen waren hoog gespannen vooraf helaas moest het thuis team het doen zonder Edwin Suijlekom terwijl The Marvel's mischien toch wel Michel van Roon Miste deze wedstrijd. Enkel Jisse de Boer winst namens The Marvel's zijn singel te winnen van Mitchell v Schukkmann , Stefano v Engelen, Andrew Helsemans en Edwin Rijsdijk wonnen wel namens het thuis team van resp. Freddy de Geus, Arie Plazier en Leen van Welie.

Ook in de koppels wat Jisse de Boer tesamen met de ingevallen Dylan v Schijndel het enigste wapen feit voor de bezoekers en ook verloren zei voor het eerst dit seizoen een team ronde , een hele sterke zet van Zo Dannnnn deze wedstrijd.

Cobra -de Dijkers 6-3
met in de gedachte de wedstrijd van hierboven had Cobra gehoopt na deze speelronde weer iets dichterbij de 1e plaats te kunnen komen , helaas voor hen dacht daar Jeroen Kromeich van de Dijkers heel anders over , in zijn singel won hij met harde cijfers van Stefan Couwenberg (4-0) en hij won beide koppels samen met Arnod Timmermans , niet het gewenste resultaat dus voor de titel verdedigers.

Helden van het hoff - TheMagicDarts 5-4
In de subtop ook een hele aardige wedstrijd zoals altijd zijn het niet de singels waar de helden problemen mee hebben maar ze laten veel te veel liggen in de koppels en ook de bierronde ging verloren .

Mephistoh - de Snurki's 4-5
een verassend moeizame zege voor de Snurki's tegen Mephistoh dat de puntjes nogsteets erg hard nodig heeft om het hoofd boven water te houden , ze blijven 2 puntjes boven de laatste plaats hangen .

Eight O'clock - Havenzicht 3 7-2
Eindelijk ! eindelijk weer een overwinning voor het geplaagde Eight , voor de dart liefhebbers is het te hopen dat het nu in het team gaat lopen want aan deze verrassend slechte reeks moes toch een keer een einde komen , is de weg omhoog vanaf nu in geslagen door de baggeraars?

Tijdloos 1 - de Mafkezen 3-6
Ook deze zege voor de Mafkezen mag wel een beetje verassend genoemd worden, Tijdloos dat altijd en overal wel wat puntjes vandaan weet te sprokkelen , deed dat nu ook weer maar tegen de Hekkensluiter wil je meer dan "een paar puntjes".

Het 180 klassement word nogsteets aangevoerd door de beer uit den Bommel Martin jongejan met 21 maal , terwijl Robert Jan Koolstra verandwoordelijk is voor de 3e 170 finish van het seizoen !

In de komende speelronde moet The Marvel's opzoek naar eer herstel en mag dat doen tegen niemand minder dan Cobra , dit zal de wedstrijd van de week zijn.
Zo Dannnnn mag op bezoek bij de Snurki's, Havenzicht 3 krijgt Mephistoh op bezoek de Helden mogen naar de Mafkezen en The Crusaders mogen afreizen naar de Dijkers tot slot krijgen TheMagicDarts bezoek van Eight O'clock , Tijdloos 1 is deze ronde vrij.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws