Vragen insturen voor de Nederlandse Darts Bond mogelijk tot donderdag 12:00 uur Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Vragen insturen voor de Nederlandse Darts Bond mogelijk tot donderdag 12:00 uur

Vragen insturen voor de Nederlandse Darts Bond mogelijk tot donderdag 12:00 uur

In overeenstemming met de NDB introduceert Dartfreakz.nl een nieuw item waarbij het dartspubliek haar vragen omtrent onduidelijkheden binnen de dartssport kan voorleggen aan de Nederlandse Darts Bond. Het blijkt namelijk dat er nogal wat dartsspelers rondlopen waarbij bepaalde zaken niet volledig duidelijk zijn maar veelal van hen nemen niet het initiatief om contact op te zoeken met de Nederlandse Darts Bond voor opheldering. Voor deze mensen is dit item bedoeld om onduidelijkheden uit de weg te helpen en om deze tevens voor iedereen duidelijk te maken.

Inmiddels zijn er al een reeks vragen binnengekomen welke zullen worden voorgelegd aan de Nederlandse Darts Bond. Vragen kunnen worden ingestuurd aan [email protected] tot uiterlijk donderdag om 12:00 uur. Deze zullen vervolgens worden voorgelegd aan de Nederlandse Darts Bond waarna de meest relevante onderwerpen zullen worden toegelicht in dit item.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws