Andy Baetens: "Deze week was een rollercoaster, ik ben goed genoeg voor de PDC" PDC
PDC

Andy Baetens: "Deze week was een rollercoaster, ik ben goed genoeg voor de PDC"

Andy Baetens: "Deze week was een rollercoaster, ik ben goed genoeg voor de PDC"

Andy Baetens steekt in zeer goede vorm. The Beast bereikte eerder dit jaar al de finale van het Dutch Open, waar hij de titel moest laten aan Berry van Peer, een andere man in vorm. Baetens bezet momenteel ook de koppositie op de WDF-ranglijst. Zo sloeg hij onlangs ook een dubbelslag in Denemarken.

De man uit Aalst blikte tegen Het Nieuwsblad zondag als volgt terug op het afgelopen weekend: “Het was vandaag weer goed, maar Humphries verdiende deze overwinning. Ik ben goed genoeg voor de PDC, maar dat zien we later wel. Het was een rollercoaster een hele week lang. Ik heb mijn best gedaan vandaag, maar het zij zo. Ik heb een matchdart gehad, als hij erin zit... Straks weer werken se. Back to reality”.

Humphries was op zijn beurt na de wedstrijd vol lof over Baetens. “Hij is zo goed. Hij is nu nummer 1 op het WDF-dartscircuit, maar hij zou de overstap moeten maken naar het PDC-circuit. Op alle vlakken is hij er klaar voor. Zelfs bij een 5-3 voorsprong heb ik echt moeten knokken om de wedstrijd te winnen. Het is een droom om hier te spelen. De mensen komen om goed darts te zien en niet om de spelers uit te jouwen. Neen, dit is ongetwijfeld het beste dat ik al heb meegemaakt.”

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws