Gerwyn Price en Martin Schindler bepalen winst met potje steen, papier, schaar? PDC
PDC

Gerwyn Price en Martin Schindler bepalen winst met potje steen, papier, schaar?

Gerwyn Price en Martin Schindler bepalen winst met potje steen, papier, schaar?

Het duel tussen Gerwyn Price en Martin Schindler kende een bijzonder einde op de UK Open.

Kijkers vragen zich af of de twee de winst bepaalden met een potje 'Steen, papier, schaar' zoals te zien is op deze beelden.

download 4

Het was namelijk een nogal ongemakkelijk moment aan het einde van de partij die The Iceman door de vingers liet glippen ondanks het missen van een hele reeks wedstrijdpijlen. The Wall profiteerde en vind zichzelf daarom terug in de volgende ronde waar een duel wacht met Luke Littler.

De Duitser mag dus aan de bak want Luke Littler is misschien wel de moeilijkste speler op dit moment om te verslaan over een dergelijk format. Het is de tweede Premier League-speler op rij die Schindler als tegenstander krijgt dit weekend in Minehead.

Dit is puur het lot dat dit heeft bepaald want bij dit toernooi gaan na iedere ronde alle namen in balletjes en wordt de loting opnieuw voltrokken. Dat geeft een bijzondere twist aan dit toernooi dat je bij geen andere toernooien terugziet.

Na iedere sessie is het dus raadzaam om de uitzending niet direct af te zetten maar te blijven hangen om de loting voor de volgende ronde mee te pakken. Ook dit wordt live uitgezonden en is voor de Nederlandse kijkers ook te zien in de uitzending.

Voor de winnaar ligt er maar liefst 110.000 pond klaar en de vraag is wie zich in het uniek rijtje winnaars schaart die dit toernooi in het verleden al hebben gewonnen. Vanwege de bijzondere opzet zijn er al verrassende namen als toernooiwinnaar naar boven gekomen waaronder Andrew Gilding, Danny Noppert, Roland Scholten en Robert Thornton.

De overige titels vielen in de afgelopen edities ten prooi aan Phil Taylor, Michael van Gerwen, Raymond van Barneveld, Nathan Aspinall, James Wade, Adrian Lewis, Peter Wright en Gary Anderson.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws