Luke Humphries stuurt Peter Wright naar huis met een wel hele bijzondere finish PDC
PDC

Luke Humphries stuurt Peter Wright naar huis met een wel hele bijzondere finish

Luke Humphries stuurt Peter Wright naar huis met een wel hele bijzondere finish

Het was deze week de avond van Luke Humphries tijdens de Premier League-avond in Dublin.

Het hoogtepunt kwam echter al in de kwartfinale toen hij Peter Wright in stijl wist te verslaan met een wel hele bijzondere finish zoals te zien is op deze beelden.

download 14

00j wist Snakebite met 6-1 naar huis te sturen en daarmee blijft de tweemalig wereldkampioen hekkensluiter in de Premier League met slechts 2 punten. Direct boven hem ziet hij Gerwn Price met 7 punten en de rest staat al in de dubbele cijfers.

De strijd om de top 4 is nog wel in volle gang want op de 3e, 4e en 5e plek staan Nathan Aspinall, Michael Smith en Luke Littler met allen 13 punten. Twee punten daarboven vind je Michael van Gerwen met 15 punten en 2 punten onder het drietal staat Rob Cross met 11 punten.

Koploper is Luke Humphries die net als Michael van Gerwen de teller op 3 heeft gezet aan dagtitels. Maar ondanks het gelijk aantal dagtitels is er tussen de twee wel een heel groot legverschil. Humphries staat op een saldo van maar liefst +34 terwijl Van Gerwen staat op slechts +3. Ter vergelijking, ook Luke Littler staat op +3 terwijl hij op dit moment buiten de top 4 staat.

Er zijn inmiddels 8 speelavonden geweest en daarmee is de helft gespeeld. Er volgen namelijk nog 8 speelavonden alvorens de play-offs worden gespeeld met de beste 4 spelers.

Luke Humphries stuurt Peter Wright naar huis met een wel hele bijzondere finish

Op het programma staat ook nog de Premier League avond in Ahoy en dit betreft speelavond 12. Het PDC circus komt op 18 april naar Nederland waarbij de huidige top 2 het tegen elkaar mogen opnemen. Michael van Gerwen en Luke Humprhies staan namelijk tegenover elkaar op het programma in de kwartfinale.

Volgende week wordt speelavond 9 gespeeld in Belfast waar voor de Nederlander Michael Smith als eerste tegenstander wacht.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws