Players Championship 25: Anderson weer de beste, twee Nederlanders in kwartfinale PDC
PDC

Players Championship 25: Anderson weer de beste, twee Nederlanders in kwartfinale

Players Championship 25: Anderson weer de beste, twee Nederlanders in kwartfinale

Deze week staan er in Barnsley weer vier Players Championship toernooien op het programma. Michael van Gerwen, Dirk van Duijvenbode en Luc Peters zijn afwezig. Daarentegen komen onder anderen Berry van Peer, Christian Kist, Wesley Plaisier en Chris Landman als niet-PDC-tourkaarthouders in actie.

Danny Noppert, Danny Jansen en Martijn Kleermaker wisten door te dringen tot de laatste 16. Danny Jansen moest bij de laatste 16 zijn meerdere erkennen in Brendan Dolan, die een ronde later ook Martijn Kleermaker de baas was. The History Maker gooide in zijn kwartfinale tegen Martijn ook een 9-darter. Danny Noppert vond in de kwartfinale eveneens zijn waterloo. Hij kwam Gary Anderson die oude tijden deed herleven tegen.

Gary Anderson maakte indruk. Bij de laatste 32 noteerde hij al een gemiddelde van 113 tegen Ross Smith. The Flying Scotsman ging vervolgens rustig door en pakte de titel na Damian Mol, Keane Barry, Ross Smith, Gerwyn Price, Danny Noppert, Jim Williams en Josh Rock opzij gezet te hebben. Voor de Schot is het zijn tweede Players Championshiptitel op rij, nadat hij ook Players Championship 24 al won. Het is voor hem de vierde keer dat hij twee Players Championshiptoernooien op rij wist te winnen. De laatste keer was in 2018. Eerder dit jaar was hij ook de sterkste in Hildesheim op Players Championship 8.Players Championship 25
Voor de eerdere uitslagen van de Nederlanders en Belgen klik hier
Laatste 16
Martijn Kleermaker - Callan Rydz 6-4
Brendan Dolan - Danny Jansen 6-4
Josh Rock - Daniel Klose 6-2
Rob Cross - Joe Cullen 6-5
Gary Anderson - Gerwyn Price 6-2
Danny Noppert - Martin Lukeman 6-1
Cam Crabtree - Stephen Burton 6-4
Jim Williams - Mervyn King 6-3

Kwartfinale
Brendan Dolan - Martijn Kleermaker 6-3
Josh Rock - Rob Cross 6-3
Gary Anderson - Danny Noppert 6-4
Jim Williams - Cam Crabtree 6-3

Halve finale
Josh Rock - Brendan Dolan 7-5
Gary Anderson - Jim Williams 7-5

Finale
Gary Anderson - Josh Rock 8-4

Alle uitslagen zijn hier te vinden

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws