Stephen Bunting waarschijnlijk laatste winnaar van door Cazoo gesponsord toernooi PDC
PDC

Stephen Bunting waarschijnlijk laatste winnaar van door Cazoo gesponsord toernooi

Stephen Bunting waarschijnlijk laatste winnaar van door Cazoo gesponsord toernooi

Stephen Bunting zal waarschijnlijk de laatste darter zijn die een toernooi gewonnen heeft dat gesponsord was door Cazoo. De autodealer staat namelijk op het punt van faillissement, zo meldt de BBC.

Cazoo kwam in 2021 op in de dartwereld. Tijdens de pandemie maakte het bedrijf veel winst, en besloot te gaan investeren in vele sportevenementen. Dit begon bij het darten met de World Cup of Darts, het EK en de Grand Slam. Een jaar later kwamen daar nog onder meer de Masters en zelfs de Premier League bij.

In 2023 nam Cazoo zelfs het stokje van William Hill over als hoofdsponsor van het WK. Dit duurde echter maar een jaar, wegens geld problemen kon Cazoo hier eind vorig jaar al niet meer mee doorgaan en werd Paddy Power de nieuwe hoofdsponsor.

In 2024 was Cazoo alleen nog maar de hoofdsponsor van de Masters, die afgelopen februari werd gewonnen door Stephen Bunting.

Het is dus zeer waarschijnlijk dat Bunting daarmee de laatste winnaar zal zijn van een door Cazoo gesponsord toernooi. Cazoo zal dus de geschiedenisboeken ingaan als een bedrijf dat in korte tijd heel veel investeerde in de dartsport, maar binnen drie jaar ook al heel snel weer verdween.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws