Maandag in Beuningen: Mark Tabak steelt de show op darttoernooi Regiodarts
Regiodarts

Maandag in Beuningen: Mark Tabak steelt de show op darttoernooi

Het was afgelopen maandagavond weer ouderwets gezellig en spannend in sportcafé De Vrijboom tijdens het wekelijkse darttoernooi. Ondanks de regenachtige avond wisten veel dartliefhebbers de weg naar Beuningen te vinden om zich te meten met de lokale darthelden. Onder de deelnemers bevonden zich deze keer ook drie dappere dames: Kyana, Larissa en Celine. Helaas wisten zij deze avond niet op te boksen tegen het sterke herenveld.

De wedstrijd begon om 20:00 uur na een loting die stipt om 19:55 werd uitgevoerd. Het café opende zijn deuren al om 19:00 uur, waardoor er voldoende tijd was voor de deelnemers om zich op te warmen en de sfeer te proeven.

Verliezersronde: Willem van Putten maakt indruk

De finale van de verliezersronde was een echte eyecatcher met nieuwkomer Willem van Putten die het opnam tegen Jerry Kaldenberg. Willem, die voor het eerst meedeed aan het toernooi, liet zich niet kennen en zette een indrukwekkende prestatie neer door met 4-0 te winnen. Hij wist ook de hoogste finish van de avond te gooien, een indrukwekkende 130, waarmee hij meteen zijn stempel op de avond drukte. Jerry Kaldenberg, een vaste waarde in het circuit, had weinig in te brengen tegen het solide spel van Willem.

Winnaarsronde: Mark Tabak domineert

In de finale van de winnaarsronde stonden twee geduchte tegenstanders tegenover elkaar: Tonny Veenhof en Mark Tabak. Beide heren staan bekend om hun constante en sterke spel, wat de wedstrijd tot een spannende aangelegenheid maakte. Mark wist op het juiste moment een break te plaatsen, wat uiteindelijk doorslaggevend bleek. Hij won de wedstrijd met 5-3 en liet zien dat hij op dit moment in topvorm verkeert.

Hoogtepunten van de avond

De avond kende enkele memorabele momenten, waaronder meerdere 100+ finishes en 180-ers. Willem van Putten, de revelatie van de avond, gooide naast zijn 130-finish ook nog een 118-finish, waarmee hij zich duidelijk profileerde als een talent om in de gaten te houden. Mark Tabak wist de zaal te laten juichen met drie perfecte 180-ers, wat zijn overwinning nog extra glans gaf.

Mistery balletje en volgende week

Het "Mistery" balletje van deze week was 158, maar helaas is deze niet gegooid. Dit betekent dat de jackpot doorgroeit naar een maximum van € 250,00. Een extra stimulans voor de deelnemers om volgende week maandag, 17 juni, weer in groten getale aanwezig te zijn voor het 501-toernooi.

Wil je meedoen aan dit gezellige en spannende toernooi? Sportcafé De Vrijboom opent zijn deuren om 19:00 uur en de loting start om 19:55 uur. Het toernooi zelf begint om 20:00 uur. Voorinschrijven kan door een sms of app te sturen naar 06-51283944 met je naam.