Deelnemersveld Zuiderduin Masters 2011 jeugdtoernooi volledig WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Deelnemersveld Zuiderduin Masters 2011 jeugdtoernooi volledig

Deelnemersveld Zuiderduin Masters 2011 jeugdtoernooi volledig

Inmiddels is het complete deelnemersveld bekend van de jeugdwedstrijden tijdens de Zuiderduin Masters 2011. Drie spelers waren al aangekondigd, Mike Zuydwijk, Jimmy Hendriks en Tim van de Poel. Afgelopen lente wist de 17-jarige Haagse Mike Zuydwijk (Nootdorp) zich rechtstreeks te plaatsen door in Oud Gastel het jeugdtoernooi van de Mariflex Open 2011 te winnen. Mike maakt onderdeel uit van de Nederlandse selectie en zal zijn debuut gaan maken in Egmond aan Zee. Eind september, tijdens de World Cup in Ierland, wist huidig Zuiderduin jeugdkampioen Jimmy Hendriks (Castricum) opnieuw zijn klasse te bewijzen door wereldkampioen te worden.

Reden genoeg om Jimmy, ook deel uitmakend van de Nederlandse selectie, hiervoor te belonen met een Zuiderduin wildcard. De derde speler vloeide voort uit de Champions League of Darts. Tim van de Poel (Uithoorn) bleek die dag de sterkste en sleepte na een prachtige finale de winst en hierbij behorende wildcard binnen.

Na uitgebreid overleg tussen de organisatie van de Zuiderduin Masters en Nederlandse Darts Bond zijn inmiddels de resterende drie spelers benoemd. Dit jaar is een plek binnen de Nederlandse selectie als belangrijkste criterium gebruikt voor plaatsing Zuiderduin Masters 2011. Met betrekking tot de leeftijden zijn de NDB reglementen gehanteerd.

Dit betekent dat de gehele Nederlandse jongensselectie actief zal zijn in Egmond aan Zee. Jeffrey de Zwaan (Leidschendam), de huidige nummer drie van de NDB Ranking, zal opnieuw deelnemen aan dit prestigieuze toernooi. Ook Sven Groen (Wijhe) en Jimmy van Schie (Breda) maken dit jaar deel uit van de Nederlandse selectie en zullen de reis naar Egmond mogen maken.

Met deze deelnemerslijst kunnen we uitkijken naar een prachtig jeugdevenement met wedstrijden van zeer hoog niveau. De Zuiderduin Masters zal plaatsvinden van 9 t/m 11 december in Egmond aan Zee. Hotel Zuiderduin is opnieuw het decor voor de Zuiderduin Masters, het langst lopende wereldtop dartstoernooi in Nederland. De Zuiderduin Masters kent een internationaal deelnemersveld van in totaal 24 heren, 6 dames en 6 jeugdspelers. Voor meer informatie over het toernooi, tickets en hotelovernachtingen kunt u terecht op de website van het evenement, www.zuiderduinmasters.nl.

De organisatie van de Zuiderduin Masters en Nederlandse Darts Bond wenst alle jeugdspelers ontzettend veel succes tijdens de Zuiderduin Masters 2011!

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws