Inschrijven voor Top of Ghent is reeds geopend tot en met 8 oktober WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Inschrijven voor Top of Ghent is reeds geopend tot en met 8 oktober

Inschrijven voor Top of Ghent is reeds geopend tot en met 8 oktober

Op 19, 20 en 21 oktober zal voor de tweede maal het Internationaal Dartstoernooi Top of Ghent plaats vinden. Dit toernooi zal doorgaan in de Topsporthal Vlaanderen, Zuiderlaan 14 in Gent. Het Top of Ghent behoort tot de cyclus van de International Belgium Darts Tour en heeft een prijzenpot van 12.500 euro. Buiten de eigen ranking (B) telt het Top of Ghent ook voor de ranglijst van de WDF (cat 2 bij de heren, cat 3 bij de dames en aparte punten voor jongens en meisjes) en de BDO (cat B heren en C dames) en de Zuiderduin Masters ranking.

Buiten de Internationale rankingpunten en het prijzengeld krijgen de winnaars van iedere reeks bij de singles een uitnodiging om deel te nemen aan de Winmau World Masters 2013 en mag de beste dame en heer ook deelnemen aan het kwalificatietoernooi voor de Lakeside World Professional Darts Championships 2014, dat daags voor de Winmau in 2013 gehouden zal worden.

Een overzicht van de indeling van het weekend:
Vrijdagavond 19 oktober 2012 wordt er als opwarming een single toernooi gehouden. Door de plotse beslissing van de Belgische Darts Bond, zullen hieraan geen ranking punten door hen toegekend worden en zal het dus ook geen BDB toernooi zijn. Inschrijven ter plaatse tot 19u30 en aanvang is voorzien om 20 uur.

Zaterdag 20 oktober 2012 worden de singles gespeeld in 4 reeksen: dames-heren-meisjes-jongens. Inschrijfgeld bedraagt 17 euro voor de dames en heren, waarbij de WDF bijdrage al is inbegrepen. Inschrijven bij de jeugd is 10 euro. Enkel voorinschrijven tot en met 8 oktober 2012. Aanvang 10 uur. Al de finales van het hoofdtoernooi worden op het podium gespeeld.

Zondag 21 oktober 2012 worden de dames, mix en heren koppels gespeeld. Inschrijfgeld bedraagt 20 euro per koppel. Om 10 uur wordt gestart met het mix koppel en na de halve finales starten de dames en heren koppels. De finales worden op het podium gespeeld.

Inschrijven voor zowel de singles op zaterdag als koppels op zondag is mogelijk vanaf heden en dit tot en met 8 oktober 2012. Inschrijfgelden dienen geregeld te zijn voor 11 oktober 2012.

Registratiekaarten met de tijden en borden waar en wanneer men dient te spelen, moeten ter plaatse opgehaald worden. Deze zullen ter beschikking zijn vanaf de vrijdagavond. Na de loting zullen de aanvangstijden van de deelnemers geraadpleegd kunnen worden via de website.

Indien men wil overnachten, heeft de organisatie enkele deals kunnen sluiten met hotels in en rond Gent. Verdere informatie en het online inschrijfformulier kan men vinden op www.topofghent.be.

.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws