World Cup team compleet met Jimmy Hendriks en Annet van Elten WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

World Cup team compleet met Jimmy Hendriks en Annet van Elten

World Cup team compleet met Jimmy Hendriks en Annet van Elten

Het Nederlands team voor de World Cup 2011 is inmiddels volledig bekend en ook de invulling van de jeugd is inmiddels openbaar gemaakt. De Nederlandse jeugdspelers Jimmy Hendriks en Annet van Elten zullen van 20 tot en met 24 september in Ierland in actie komen voor ons land. Tot op heden was het team bekend bestaande uit de heren Jan Dekker, Joey ten Berge, Salmon Renyaan en Ron Meulenkamp en de dames Francis Hoenselaar en Karin Krappen. Met de aanstelling van Jimmy Hendriks en Annet van Elten is het team nu volledig bekend.

Tijdens de onlangs gespeelde Europe Cup Youth 2011 wist Jimmy Hendriks Europees Kampioen te worden en Annet van Elten wist hierbij een 3e plaats te halen. Mede dankzij deze prestaties hebben de jeugdspelers een plek in het Nederlands team voor de World Cup 2011 weten te bemachtigen. Voor een uitgebreide beschrijving en een stukje historie omtrent de World Cup verwijzen we je graag door naar www.ndbdarts.nl
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws