Inspirerende zeges voor Duijvenbode en Van den Bergh op European Darts Open PDC
PDC

Inspirerende zeges voor Duijvenbode en Van den Bergh op European Darts Open

Inspirerende zeges voor Duijvenbode en Van den Bergh op European Darts Open

Tijdens de spannende afsluiting van de vrijdagsessie op het NEO.bet European Darts Open in Leverkusen wisten enkele topspelers hun stempel te drukken op het toernooi.

Michael Smith vocht een bloedstollend duel uit met James Wade en won uiteindelijk nipt met 6-5, ondanks dat Wade een hoger gemiddelde had. Luke Woodhouse domineerde zijn wedstrijd tegen Mike De Decker met een solide 6-3 overwinning, terwijl Westlander Dirk van Duijvenbode een belangrijke zege boekte tegen de Duitse Gabriel Clemens, die voor eigen publiek met 3-6 verloor.

De avond werd afgesloten met een fenomenale prestatie van de Belg Dimitri Van den Bergh. Met een indrukwekkend gemiddelde van 109.45 liet hij geen twijfel bestaan over zijn superioriteit en versloeg hij Ryan Meikle met 6-1. De resultaten van deze wedstrijden beloven een enerverend vervolg van het toernooi, waarbij de strijd om de titel nog in volle gang is.

Uitslagen NEO.bet European Darts Open:

Michael Smith (97) 6-5 (98.83) James Wade
Mike De Decker
(94.65) 3-6 (97.42) Luke Woodhouse
Gabriel Clemens (96.27) 3-6 (96.97) Dirk Van Duijvenbode
Ryan Meikle (85.23) 1-6 (109.45) Dimitri Van Den Bergh

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws