Klaasen wint WDF FCD Anniversary Open, De Peuter sterkste in Belgische finale WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Klaasen wint WDF FCD Anniversary Open, De Peuter sterkste in Belgische finale

Klaasen wint WDF FCD Anniversary Open, De Peuter sterkste in Belgische finale

Deze week staat Calella in het Spaanse Catalonië in het teken van het darten. Zo wisten Patrick Maat, Priscilla Steenbergen en Moreno Blom sinds vorige week zaterdag alledrie twee titels te pakken. Patrick en Priscilla wonnen een singeltoernooi afgelopen zondag. Patrick was eveneens de sterkste op de Caletour Masters. Priscilla was op haar beurt samen met Moreno Blom en Co Stompé de sterkste op het mixtrippeltoernooi. Moreno wist samen met Jelle Klaasen ook het herenkoppeltoernooi op zijn naam te schrijven.

Jelle Klaasen, die op zaterdag nog net te kort kwam in de finale van het WDF Catalonia Open, pakte op zondag met het eveneens WDF-gerankte FCD Anniversary Open zijn tweede titel van de week. The Cobra was in de finale met 5-1 een maatje te groot voor Matthew Edgar. In de halve finale zette Jelle Swedish Open kampioen Thomas Junghans uit Zwitserland met 4-3 opzij. Edgar was op zijn beurt met 4-0 te sterk voor Christian Kist.

Patricia de Peuter won in een Belgische finale met 4-1 van Shana van Nieuwenhoven, die zodoende voor de tweede keer op rij genoegen moest nemen met zilver. Patricia wist, net zoals Jelle, eerder in de week het koppeltoernooi te winnen en kwam regelmatig ver in de verschillende toernooien. Patricia versloeg de winnares van het WDF Catalonia Open Anna Forsmark met 4-1. Shana moest alle zeilen bijzetten om Kelly Hardiquest met 4-3 van zich af te houden.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws