Raymond van den Ende weerhoudt Jelle Klaasen van titel op WDF Catalonia Open WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Raymond van den Ende weerhoudt Jelle Klaasen van titel op WDF Catalonia Open

Raymond van den Ende weerhoudt Jelle Klaasen van titel op WDF Catalonia Open

Deze week staat Calella in het Spaanse Catalonië in het teken van het darten. Zo wisten Patrick Maat, Priscilla Steenbergen en Moreno Blom sinds vorige week zaterdag alledrie twee titels te pakken. Patrick en Priscilla wonnen een singeltoernooi afgelopen zondag. Patrick was eveneens de sterkste op de Caletour Masters. Priscilla was op haar beurt samen met Moreno Blom en Co Stompé de sterkste op het mixtrippeltoernooi. Moreno wist samen met Jelle Klaasen ook het herenkoppeltoernooi op zijn naam te schrijven.

Raymond van den Ende gaf in de halve finale Christian Kist met 4-3 het nakijken, voordat hij in de finale met 5-4 afrekende met Jelle Klaasen. Jelle zette op zijn beurt in de halve finale Nigel Lloyd met 4-3 opzij. Voor Raymond is dit zijn eerste titel op het WDF-circuit.

De Zweedse Anna Forsmark die deze week al regelmatig ver kwam in toernooien voorkwam nieuw Belgisch succes na eerder succes deze week voor Patricia de Peuter en Katy Clarys. Anna was in de finale Shana van Nieuwenhoven met 4-3 de baas, nadat ze in de halve finale Patricia de Peuter met dezelfde cijfers opzij zette. Shana versloeg in de halve finale Maud Jansson met 4-2.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws